Reikės:
1 stiklinės margarino;
1 stiklinės rudojo cukraus;
0,5 stiklinės cukraus
2 kiaušinių;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
2,5 stiklinės miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos;
300-400 gr. šokolado gabaliukų.
Gaminimas:
Kartu išmaisyti margariną, rudąjį ir baltąjį cukrų. Nuolat maišant (po vieną) įmušti kiaušinius, įpilti vanilės ekstrakto. Berti kartu sumaišytus miltus, kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišius berti šokolado gabaliukus. Formuoti sausainius. Naudoti kepimo popierių. Valgyti atvėsusius.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 160 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 160 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
Ačiū Martynai S.
No comments:
Post a Comment