Kada, jei ne dabar, yra puikus metas išmokti gaminti sushi? Mūsų komanda mokėsi iš čia.
Geras reginys. Paprasta. Aišku. Didelės sėkmės nereikia :)
Reikės: ingridientai gali būti įvairiausi: krabų lazdelės, avokadas, agurkas, paprika, omletas, krevetės, tunas, sūris... (viskas pjaustyta juostelėmis).
Gaminimas: ant kilimėlio, apdengto maistine plėvele, dedamas jūros dumblių lapas, išvirti ryžiai (kiekvienoje normalioje parduotuvėje rasit ryžių, skirtų sushių gamybai. Juos reikia keletą kartų perlauti šaltame vandenyje ir išvirti (naudoti ryžių actą)). Tuomet dedami ingridientai ir viskas susukama (matom video).
Išvirkšti sushiai daromi identiškai, tačiau, kai ant dumblių lapo uždedam ryžius, visa lapą tiesiog apverčiam ir ant tos juodos pusės dedam visus ingridientus. Po to apvoliojame ikruose ar sezamo sėklose...
Ir rezultatas štai toks.
No comments:
Post a Comment