Kelių rūšių sumuštinukai lavaše
Monday, 29 April 2013
Friday, 26 April 2013
Tariam LABAS visiems, kurie galbūt neseniai prisijungėt prie Facebook fanų grupės ir blog'o "Išalkai?"
Kad situacija būtų kiek aiškesnė, štai dalis informacijos:
"Išalkai?" - tai elektroninio verslo projektas, kurio metu privalome iš Facebook'e esančios fanų grupės, pritraukti kuo daugiau žmonių į šį blog'ą. TODĖL mums ypač svarbi kiekviena receptų peržiūra, kiekvienas like ar komentaras Facebook fanų puslapyje. Visą informaciją analizuosime gerais tikslais.
AČIŪ už Jūsų bendradarbiavimą.
//Tinklaraščio komanda//
Kad situacija būtų kiek aiškesnė, štai dalis informacijos:
"Išalkai?" - tai elektroninio verslo projektas, kurio metu privalome iš Facebook'e esančios fanų grupės, pritraukti kuo daugiau žmonių į šį blog'ą. TODĖL mums ypač svarbi kiekviena receptų peržiūra, kiekvienas like ar komentaras Facebook fanų puslapyje. Visą informaciją analizuosime gerais tikslais.
AČIŪ už Jūsų bendradarbiavimą.
//Tinklaraščio komanda//
Thursday, 25 April 2013
Wednesday, 24 April 2013
Tuesday, 23 April 2013
Monday, 22 April 2013
Sunday, 21 April 2013
Vafliai
Reikės:
200 g sviesto;
Gaminimas:
Sviestą ištirpinam puode ant mažos ugnies, beriam cukrų, viską gerai išmaišom. Atvėsinam. Tada įmušam kiaušinius, beriam miltus, viską maišom. Pilam pieną. Ir, jei norit, įberkit kvapų – citrinos, vanilinio cukraus.
Kepti forminėj įkaitintoj keptuvėj, kol vaflis paruduos. Išėmus iš keptuvės, iš karto susukti, nes atvėsę vafliai bus traškūs.
Ačiū Vilmantei S.
Reikės:
200 g sviesto;
10 v.š. cukraus;
5 kiaušinių;
8 – 9 v.š. miltų;
stiklinės pieno;
keli a.š. vanilinio cukraus (pagal
skonį);
(Citrina – nutarkuota žievelė, taip pat jeigu norit,
galima išspausti truputį citrinos sulčių).Gaminimas:
Sviestą ištirpinam puode ant mažos ugnies, beriam cukrų, viską gerai išmaišom. Atvėsinam. Tada įmušam kiaušinius, beriam miltus, viską maišom. Pilam pieną. Ir, jei norit, įberkit kvapų – citrinos, vanilinio cukraus.
Kepti forminėj įkaitintoj keptuvėj, kol vaflis paruduos. Išėmus iš keptuvės, iš karto susukti, nes atvėsę vafliai bus traškūs.
Ačiū Vilmantei S.
Krabų lazdelės tešloje
Reikės:
atšildytų krabų lazdelių;
tešlai: kiaušinio, druskos, pipirų (kartu išplakti) ir atskiram dubenyje - miltų.
Gaminimas:
krabų lazdelę pamirkyti išplaktame kiaušinyje, tada miltuose ir dėti į įkaitintą aliejų keptuvėje.
Skanu valgyti kaip šaltą užkandį. Galima pasidaryti majonezo ir pomidorų tyrės padažą. Galim įdėti net smulkintų česnakų.
Reikės:
atšildytų krabų lazdelių;
tešlai: kiaušinio, druskos, pipirų (kartu išplakti) ir atskiram dubenyje - miltų.
Gaminimas:
krabų lazdelę pamirkyti išplaktame kiaušinyje, tada miltuose ir dėti į įkaitintą aliejų keptuvėje.
Skanu valgyti kaip šaltą užkandį. Galima pasidaryti majonezo ir pomidorų tyrės padažą. Galim įdėti net smulkintų česnakų.
Friday, 19 April 2013
Wednesday, 17 April 2013
Saturday, 13 April 2013
Friday, 12 April 2013
Plovas su vištiena
Reikės:
1 pakelio ryžių;
1 mokos;
1 svogūno;
prieskonių (druskos, pipirų..);
vištienos gabaliukų;
pomidorų padažo.
Gaminimas:
išverdam ryžius ir pakepinam išprieskoniuotą vištieną. Atskirai pakepinam svogūną bei morką.
Viską sumaišom ir užpilam pomidorų padažu.
Galim tą patį daryti ir su grikiais.
Ačiū, mama, už receptą.
Reikės:
1 pakelio ryžių;
1 mokos;
1 svogūno;
prieskonių (druskos, pipirų..);
vištienos gabaliukų;
pomidorų padažo.
Gaminimas:
išverdam ryžius ir pakepinam išprieskoniuotą vištieną. Atskirai pakepinam svogūną bei morką.
Viską sumaišom ir užpilam pomidorų padažu.
Galim tą patį daryti ir su grikiais.
Ačiū, mama, už receptą.
Monday, 8 April 2013
Saturday, 6 April 2013
Subscribe to:
Posts (Atom)