"Spring rolls" su vištiena ir daržovėmis
Reikės:
20 „Spring Rolls" tešlos lakštų;
1 smulkintos saldžiosios paprikos;
1 smulkinto svogūno;
2 sutarkuotų vidutinio dydžio morkų;
10 pjaustytų pievagrybių;
300 - 400 g gabaliukais pjaustytos vištienos filė;
1 kiaušinio;
sojų padažo;
prieskonių (druskos, pipirų...)
Smulkiai vištienos gabaliukus pamarinuoti sojos
padaže (maždaug 30 min.) Smulkiai supjaustykit daržoves. Vištieną pakepinkit keptuvėje. Tada sudėkit visas
daržoves, pabarstykit prieskoniais, įpilkite kelis a.š. sojų
padažo ir troškinkite maždaug 20-25 min.
Troškintą įdarą perkoškit per sietelį, kad liktų kuo mažiau skysčio.
Tuomet
į lakštą dėkit šaukštą įdaro ir suvyniokit kaip voką. Užlenkiamus
kraštus patepkit kiaušinio plakiniu, kad viskas tvirtai suliptų.
Keptuvėje įkaitinkit aliejų ir dėkit paruoštus suktinukus. Nuolat vartydami kepkit 4-5 min.
No comments:
Post a Comment