Monday, 27 May 2013

Blyneliai su mėsa

Reikės:
  
blynų tešlai:
2 kiaušinių;
0,5 a.š. druskos, cukraus;
stiklinės miltų (gali reikėti daugiau);
0,5 stiklinės vandens;
poros šaukštų aliejaus.

faršo,
smulkinto svogūno;
prieskonių (druskos, pipirų..)

Gaminimas:

Užmaišyti blynų tešlą. Ji turi būti skystoka. Jei per daug skysta, dėkit daugiau miltų. Kepami lietiniai.
Faršą reikia sumaišyti su prieskoniais, svogūnu ir viską pakepinti.
Į blynelio vidų dedame gerą šaukštą pakepinto faršo ir sulankstome blynelį (kaip nuotraukoje - turi gautis keturkampis).
Valgyti su grietine arba pomidorų padažu.


No comments:

Post a Comment