Thursday, 21 March 2013


 Bandome įrodyti, jog net įmantrensiems patiekalams - nebūtinos moterys.
Siūlome Čili sriubos receptą, su kuriuo susidoros ir vyrai.
Tiems, kas sako, jog TIK moterys gali greitai suktis virtuvėje :))


               Jums reikės:
  • Jautienos faršo – 500g
  • Čili pipiro – 1vnt.
  • Pomidorų padažo – 100g
  • Pomidorų – 500g
  • Česnako skiltelių – 1-4vnt.
  • Kons. raud. pupelių – 400g
  • Paprikos – keli gabaliukus
  • Prieskonių – čili, įvairių
  • Druskos
  • Svogūnai – 1 nedidelis
  • Fermentinis sūris – pagal skonį.

             Gaminimas:

1. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odeles.
2. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnaką permalkite (geriausia naudoti smulkintuvą….).
3. Jautienos faršą, kartu su smulkintu svogūnu pakepinkite, kol faršas paruduos (keptą faršą galima sumalti kartu su pomidorais, čili ir t.t…).
4. Į puodą supilkite faršą, sumaltą masę, įpilkite šiek tiek vandens (jei per sausa) ir supilkite pupeles.
5. Gerai išmaišykite. Įpilkite pomidorų padažą. Troškindamas suberkite prieskonius.

Sriubai išvirus - apibarstykite tarkuotu sūriu.


1 comment: