Vištienos krūtinėlė su špinatų ir fetos sūrio įdaru
Reikės:
1 vištienos krūtinėlės;
250g šaldytų ar šviežių špinatų;
100g (galim ir daugiau) feta sūrio;
1 svogūno;
4 skiltelių česnako;
1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
druskos, maltų pipirų pagal skonį.
Gaminimas:
Supjaustom svogūną ir česnaką, pakepam juos alyvuogių aliejuje.
Pakepinus
svogūną ir česnaką, sudedam smulkintus špinatus, smulkintą feta sūrį ir
apibarstom prieskoniais. Sumaišius, kelias minutes viską pakepinam.
Vištienos
krūtinėlę supjaustom į keturias dalis ir ištrinam druska, pipirais
(galima ir kitais vištienos prieskoniais). Ant kiekvieno vištienos
gabaliuko dedama špinatų masė ir suviniojam į ritinėlius.
Ritinėlius apšlakstom aliejumi. Kepam 170 laipsnių temperatūroje, apie 35 min.
Valgom su kokiu garnyru norim.
Už receptą dėkojam Gerdai P.
No comments:
Post a Comment