Wednesday, 27 March 2013

                 Vištienos krūtinėlė su špinatų ir fetos sūrio įdaru

     Reikės:
1 vištienos krūtinėlės;
250g šaldytų ar šviežių špinatų;
100g (galim ir daugiau) feta sūrio;
1 svogūno;
4 skiltelių česnako;
1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
druskos, maltų pipirų pagal skonį.



Gaminimas:

Supjaustom svogūną ir česnaką, pakepam juos alyvuogių aliejuje.
Pakepinus svogūną ir česnaką, sudedam smulkintus špinatus, smulkintą feta sūrį ir apibarstom prieskoniais. Sumaišius, kelias minutes viską pakepinam.
Vištienos krūtinėlę supjaustom į keturias dalis ir ištrinam druska, pipirais (galima ir kitais vištienos prieskoniais). Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dedama špinatų masė ir suviniojam į ritinėlius.

Ritinėlius apšlakstom aliejumi. Kepam 170 laipsnių temperatūroje,  apie 35 min.
Valgom su kokiu garnyru norim.

Už receptą dėkojam Gerdai P.

No comments:

Post a Comment